Az Év Felelős Foglalkoztatója pályázat 2022

Az OFA Nonprofit Kft. idén is díjazza azokat a hazai munkáltatókat, amelyek kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak e terület fejlődéséhez.

A pályázat benyújtására 2022. szeptember 30-ig van lehetőség.

Miért érdemes pályázni?

• A pályázók felelős foglalkoztatói és vállalati felelősségvállalást érintő, jövőbe mutató és munkaerőpiacot formáló tevékenységének nagy nyilvánosság előtt történő bemutatása.

• A kategória győztesek viselhetik egy éven át „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2022” címet és logót.

• Pályázatával részt vehet a felelős foglalkoztató minősítés folyamatában, mely folyamat végeredménye a „Felelős foglalakozató vagyok” cím elnyerése 2 évre.

• A pályázat benyújtása részvételt biztosít „Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű szakmai konferenciára, ahol neves előadók osztják meg gondolataikat, mutatják be a jelenlegi trendeket és a területben rejlő lehetőségeket, színvonalas előadások és kerekasztal beszélgetések során.

• A pályázatok anyagát – jóváhagyást követően – megjelentetik az esemény előtt elkészülő kiadványban, valamint az OFA Nonprofit Kft. és médiapartnerei online felületein.

A pályázati felhívás a https://ofa.hu/felelosfoglalkoztato linken érhető el.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top